tiistai 28. elokuuta 2012

Kottikärrymies


Oletkos koskaan kuullut puhuttavan kottikärrymiehestä? Tai ehkä jopa nähnyt hänet urheilutapahtumissa käydessäsi? Jos olet kuullut kerrottavan hänestä, voit olla minkä ikäinen tahansa, mutta jos olet nähnyt hänet, olet varmaankin vielä lapsi. Aikuiset eivät kottikärrymiestä voi nähdä – hän kun näyttäytyy vain lapsille. Tästä syystä aikuiset saattavat myös joskus ihmetellä lastensa puheita tuosta kottikärryjä työntävästä pienestä lippalakkipäisestä miehestä. Mutta ei lasten siitä kannata välittää. Onhan nimittäin ymmärrettävää, että sellaista mitä ei voi nähdä, voi olla vaikea tajuta todeksi.
Mutta kuka oikein on tämä kottikärrymies? Minäpä kerron teille. Hän on pienen pieni ihminen, jonka tehtävänä on siivota pieniä roskia urheilupaikoilta. Siksi hänellä on kottikärryt, joihin hän voi roskia kerätä. Useimmiten kottikärrymiehen näkee shortseissa ja t-paidassa sekä lenkkitossuissa. Saattaa hänellä joskus olla enemmänkin vaatetta, varsinkin jos on talvi. Mutta lippalakki. Lippalakki hänellä on aina päässään. Siitä ja kottikärryistä hänet siis tunnistaa varmasti.
Kerronpa vielä miten pieni kottikärrymies voi vaikuttaa suuriin asioihin. Kuten sanottu, kottikärrymiehen tehtävänä on pitää urheilupaikat siistinä. Kottikärrymies suhtautuu tehtäväänsä vakavasti, eikä juuri pidä taukoja työssään. Niinpä hän saattaa joskus ilmaantua paikalle silloinkin, kun käynnissä on suuri urheilutapahtuma. Kerran esimerkiksi pelattiin juuri suurta jalkapallon loppuottelua. Koko maailma istui televisioiden ääressä katsomassa, kun yksi maailman parhaista jalkapallon pelaajista asettui laukomaan ratkaisevaa rangaistuspotkua. Samaan aikaan kottikärrymies oli kuitenkin nähnyt kentällä roskan ja saapui poistamaan sitä. Lopputuloksena oli, että vaikka pelaajan potku oikeastaan epäonnistui aika lailla, pallo sattui muuttamaan hivenen verran suuntaansa kottikärrymiestä hipaistuaan – ja lopputuloksena oli maali. Tämän maalin ansiosta pelaajan joukkue voitti. Ei pelaaja kottikärrymiestä kiittänyt, sillä eihän hän edes nähnyt häntä. Eikä nähnyt kukaan muukaan, paitsi ehkä joku peliä seuranneista lapsista. Mutta heitä eivät aikuiset tietenkään uskoneet.
Jos siis näet joskus urheilutapahtumissa ihmeellisyyksiä, katso tarkasti ympärillesi. Saatat hyvinkin nähdä kottikärrymiehen hoitamassa tärkeätä tehtäväänsä.

1 kommentti:

  1. How to make money from games without even winning
    Making money betting on football · A soccer game in which you can bet, with a small หาเงินออนไลน์ bet A soccer game in which you can bet, with a small bet, if the result is

    VastaaPoista